Saturday, May 31, 2008

Happy Birthday Nad!

Today is my best friend's birthday! HAPPY BIRTHDAY TO YOU NAD! kau dah 15 tahun! dah tua and same baye ngan aku.. hahaha.. I wish I could be there with you to celebrate your big day together tapi kau jauh sgt la so apa yang aku bole bagi iaitu video kat youtube tu la. aku rasa tu la present yg paling bermakna pernah aku bagi kat orang selama aku hidup di dunia ini. Nad, aku harap kau sentiasa sihat kat sana and the most important thing is aku tak sabar-sabar nak tunggu kau mai sini balik. aaahhh, inilah waktu yang aku paling tunggu-tunggukan weh. I love you babe. Happy Birthday To You, NADIA! <33nadkusyg!

No comments: