Sunday, May 4, 2008

IRON MAN ROCK MY WORLD!

first of all, sorry byk2 sbb aku dah lame tak post sbb lately ni aku busy tahap cipan punya. exam dgn belambaknya mcm budak nak amek spm je. hahaha. ni la cite terbaru aku, bace lah yer..

hari jumaat lepas aku pergi tengok cite iron man dengan kakak aku. (dah lame bai tak tonton wayang) mula2 aku ingat cite dia mcm bodoh2 je sbb aku tak penah tgk trailer dia pun. pergh first2 cite tu start lagu acdc - back in black. buat aku lagi nak tengok la kan? bapak best weh cite ni. sumpah! arghh mcm nak tgk lagi je.. hehe.. pergi la tgk! aku bagi 4 1/2 star lah!


No comments: