Wednesday, June 25, 2008

HARI INI AMAT MENAKJUBKAN!

Mesti korang tertanya-tanya apalah yang menakjubkan sangat ni kan?

Cerita ni bermula dengan lepas rehat tadi aku ada kelas science. mula2 kelas bosan je sebab asyik kena tengok laptop. sakit mata aku. tiba-tiba cikgu buat experiment tentang "SODIUM" (aku pun tak tau rupa sodium tu macam mane) so aku dgn excitednya pergilah tengok macam mana experiment tu. cikgu pun letak la secebis sodium dalam air tiba-tiba aku nmpk api macam bunga api yang slalu kita maen time raye tu.. aku ingat dia macam bodoh2 jela, last2 MELETUP bak gunung berapi! pergh cuak do. aku terus larikan diri ke belakang.. ejat ngan arina pun turut berlari bersama-sama saya.. (dah macam merentas desa la plak en?) best oh experiment tadi.

sbb tu la hari ini amat menakjubkan bagi aku. yela aku baru tahu menahu tentang chemistry ni. macam best.. part experiment jela best, part nak hafal menghafal tu mmg payah la bagi aku.

hari ni pun aku dpt gmbr kelas. gmbr kelas tahun ini, aku tak DUDUK! buat pertama kali aku tak duduk dalam gmbr kelas!! yeah!! nice shot. semua dalam gmbr tu comel2 especially azam la dgn rambut beatles dia tuh. poyo er.. papehal tgk la majalah sekolah tahun ni.

salam..

No comments: