Sunday, June 8, 2008

Pesta Makan Sedunia

Semalam merupakan PESTA MAKAN. Pesta makan? wow! aku, kak wanie ngan abg ayed pergi carl's junior. lepas tu, kitorg pergi dlish kat mid valley. first food yang aku makan kt dlish is chocolate cupcake. mmg jakun sikit aku bila makan cupcake sbb selama ni aku buat cupcake mesti tak menjadi, aku pun tak tau apa punca atau sebab ia berlaku? sambil tunggu ajim, sab ngan lela datang dlish; aku dengan kakak aku amik gmbr mcm org gila. (kitorg mmg suka amek gmbr pun)


then, dorg pun sampai juga akhirnya. kelihatan mereka bertiga agak keletihan selepas summer splash. muka semua macam baru habis bertani je. padam muka ar korang! =p


selepas selesai je makan sume, kitorg pun balik la kan? on the way nak balik tu, abg ayed pergi masuk jalan kubur kistian time malam2 buta? jalan sempit, gelap gelita dengan suasana yang agak sunyi. kitorg berlima mesti la cuak kan? mula2 kononnya nak senyap je last2 kitorg gak yang buat bising, ketawa-ketawa macam sial. macam nak cari nahas je? nasib baik la takde pape yang mencurigakan berlaku pada waktu itu.



gediknya aku







No comments: