Sunday, July 13, 2008

CHEER COMP 2008 (tipu helah nad terbongkar)

Apa yang terbongkar sbnrnye ni? ala sbnrnye pasal nad balik sini. sume org ingat dia tak balik kl sbb ade exam. aku la first person yang kena punk'd oleh Nadia Asyiqin pada hari selasa malam. mmg mimpi jadi kenyataan ar bila nad ada depan mata aku masa tu. rasa mcm tak caya tp kena caya gak en? haha. nad, kau mmg pandai berlakon ar!

tadi aku ngan fariha pergi cheer comp same2. mula2 aku dah plan ngan nad sume nak kenakan dia. tp plan dah jadi lain skit sbb aku ngan fariha dtg lebih awal drpd nad. so aku just go on tgk cheer kat dlm stadium.. tiba-tiba nad sms aku, "weh aku dah smpi" aku pun dgn confidentnya bagitau fariha yg aku nk jmpe kwn myspace jap. si fariha pun caye! hahahaha!! aku pun bwk ar nad ngan nazirul pergi masuk stadium.. aku terus panggil "FARIHAAAAAA!" fariha pun menoleh ke kiri, dan dia amat terkejut apabila melihat nadia ada kat sebelah aku. mmg kelakar gila do tgk muka fariha time tu. mcm terkejut gila babinya. mane taknye, nad ckp dia tak balik sini en? hahahahahaha. plan aku untuk fariha menjadi jugak akhirnye..

tgh syok2 tgk cheer, ada plak suwit2 panggil aku. aku ingat mamat mane nak ngorat aku en.. HAHAHA! rupa2nya acap ngan ejat. aku dah mcm "mana nad?" kononnya aku nak suprisekan dorg la plak. tp plan tak menjadi plak sbb si acap dah nmpk nazirul. fuck, tp best gak kenakan dorg sbb aku ckp Nad takkan balik sini smpi July tahun depan. best do tipu2 org ni.. then aku pun jumpa la best friend lamaku, Zatil Iylia. Lia, kau tak berubah do cuma rambut ko je berubah. poyo je sokong cbn! sokong ar sbu! ;p

hari ni mmg best sgt. dah la Adam AF pun ada perform. nad ar yang paling syok sbb dia mmg suka adam pun same cam ieka. aku ngan fariha relek je tp tiba2 boleh layan sekali lak si adam tu menari en. kitorg pun mula menjerit2 mcm ktorg ni fanatik gila kat Adam. Setahu aku, aku tak penah layan lagu2 adam tp td dia nampak hot gila doh. sumpahhhh!

by the way, SHIRTLIFF menang! tahniah2, keep up the good work guys. cheer comp tahun ni juga tak membawa malang bagiku sepertimana cheer comp tahun lepas. alhamdulilah.

No comments: