Sunday, July 20, 2008

Aku rasa kecewa gila dgn politik Malaysia sekarang ni. Ok, ye aku bukan orang yang sesuai bercerita tentang politik ni just because I'm only 15, right? Kalau aku tak fikir pasal politik negara ni, sape lagi nak fikir? Bukankah keamanan negara tanggungjawab bersama? Sekarang ni benda yang remeh-temeh dan senang cite "tak sedap didgr" pun boleh jadi isu hangat? Apa semua ni? Aku harap siapa yang betul akan betul juga akhirnya. Insya-Allah.

Anyway, hari ni genaplah satu tahun memori HIV AIDS week kami bersama. cepat je dah satu tahun kan? rasa mcm tak percaya je. tapi this year, tarikh ni macam takde meriahnya sbb masing2 ada hal masing2. Tapi tarikh ni akan aku ingat sampai bila-bila.

No comments: