Wednesday, July 30, 2008

kisah di sekolah

Hari ni kelas bermula dengan subjek BM. biasa la BM mesti bosan en? disebabkan terlalu bosan aku ngan arina pun mula la buat soalan kuiz for sejarah nanti. btw, paper BM aku fail sbb tak amek byk paper just because aku datang lmbt and kena detention bodoh tu. nasib baik la intervensi. haihh kalo x, merana aku dooo!

Fyi group aku (aku,arina,pao) menang untuk kuiz sejarah form 3. mmg tak sangka la benda ni akan terjadi en? tapi hari ni kuiz sejarah form 2. kitorg stay smpi 3 kali pusingan pastu kantoi sbb pao byk bg jawapan yg salah. (jwpn aku yg byk betul sbnrnye.. hehe) tp takpe aku tak kesah. at least td agak enjoy sbb main tipu2. haha :D

Hari ni pulak ada PAFA! ya allah mmg bosanlah hidup aku hari ni. tp tadi mmg kelakar la. aku tak boleh lupa do. sumpah mcm bangang. cuma arina,ct ngan zully je tau. aku sungguh malu ketika itu, last2 ketawa kuat gila and ustaz suruh stay smpi pukul 3. mula2 ingt ustaz main2 je la en, rupanya betul.

aku,arina,ct,zul (4 perempuan) dan daniel,hamzah,faiz (3 lelaki) kena stay dalam kelas sbb buat bising. i was like WTF? aku lagi nak balik awal, plan jadi mcm ni lak. dah la kelas tak buka kipas, tak buka lampu.. rasa mcm kat penjara je. akhirnya ustaz pun bagi la kitorg balik. aku happy gila time tu. hahahaha

bila turun kelas je, aku nmpk NAD tgh lepak ngan jay. aku cm "wooooowww, nad datang!" nad pun terus lari kat aku and ejat lak nyebok. sebok je ejat! hehe. tadi lepak2 je ngan nad, cite2 pasal kenangan, pasal member and pasal cinta (yg ni mmg kena cite la en? haha) mmg best tadi.

ok gtg now. i have to study dude.. trial minggu depan. perghhhh bapak cepat! tata~

No comments: