Sunday, September 7, 2008

too busy

so dah lama aku tak update blog ni kan? i'm too busy with my exams dude. yela kan, pmr lagi bape minit je.. so aku kena prepare betul2 ni. tanak pisang berbuah dua kali. (ecehceh siap selitkan peribahasa lagi ni) eh eh sape yg ade soalan ramalan tu share la sikit ngan aku. jangan kedekut. hehehe. btw, wish me luck okay korang! sekarang pun dah masuk bulan ramadhan, so why not aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam.. jangan ponteng pose plak! :p

13 oktober tidak lama lagi. rasa cam tak percaya.

sekarang kerja aku bila online ialah mencari karangan bm yg gempak2 plus tgk videos kat youtube. aku kan taleh hidup kalau tak tgk youtube sehari?! haha. ehh rasanya dah lama tak chat ngan nadia en? aku rindu ko nad! bila nak online doh?! i miss you so badly and i have something to tell you about "him". please online. macam nad ni bf aku la plak kan?

aku nak cite pasal abg 7e ni..
err aku slalu pegi 7e depan umah aku tu which is memang tak jauh langsung. 3 langkah pun dah sampai dah. one day ni, aku pegi la 7e.. mula2 aku main masuk je and tak tgk sorang manusia pun dalam tu sbb aku amat memerlukan PEPSI. (dah lama tak minum pepsi ni beb) so time nak bayar tu, aku terpegun tgk bro cashier tu. terdiam + tenun abg tu gile2. apesal aku mcm ni weh? apesal? so ni antara conversation aku dgn abg tu. sikit je.. :(

abg 7e : ni je ke dik?

jiga : haa, ni je. *sambil tersenyum2* (aku cover sambil tgk hp aku)

abg 7e : asal senyum2 ni? *sambil tersenyum gak*

jiga : err takde pape lah. kwn hantar msg lawak.. (betul ke ni jiga?)

abg 7e : oh ye ke? kirim salam la kat kwn awk yg buat lawak tu.

jiga : ohhh okayyyy (sambil membuat muka blur seperti sin chan)

1 comment:

Nadiaaaaaa said...

hahaha, lawak aa ko ni ngn abg 7e! ya rabi aku pon rindu ko!
skola cm gile siakkk! aku byk gile mau citeee !!
;D

nanti kite buat date aa gak en nk online!
:)

btw, aku mmg bf ko en! pfffft!

<33