Wednesday, October 29, 2008

Penantian untuk menonton filem 007 di pawagam yang akan keluar tidak lama lagi

Haih semalam barulah aku dapat sms member baik sejak kecik aku, Aliya dengan hebatnya. kalau tak, punyalah susah aku nak sms ngan dia ni. aku pun tak tahu apa sebabnya. pelik. so semalam aku dan dia telah membuat sesuatu confessions of a broken heart. hahaha, tak sangka kau still suka budak tu weh. sudah 5 tahun ya? hebat sih

Semalam Ejat (teman sensitifku) call aku semata-mata suruh aku datang sekolah. as he said that someone want to meet me so badly, am i gonna trust him 100%? yeah bullshit! hey ejat, I will never trust you anymore! ulang suara, ANYMORE. gunalah apa cara sekali pun, aku takkan caye kau lagi. hahaha. semalam barulah aku dapat tengok cite DEATH RACE. baru dapat peluang tengok ni. mmg nak tgk cite ni sangat2 tapi tak berkesempatan sebab cite ni kuar masa aku sibuk dgn PMR and so on. cite ni mmg best, tidak dapat dinafikan. korang kena tgk. bila tgk cite ni, rasa cam tgh main game kete je. teringat kembali masa aku tengah gila-gilakan game nfs carbon dulu. rindunyaaaaa


mungkin kete dia tak bape smart, tapi skill dia smart.

dah lame sungguh aku tidak pergi sekolah (padahal sekolah punyalah dekat dengan rumah. boleh jalan kaki plak tu) aku rindukan cikgu-cikgu and sudah semestinya kelas kesayangan aku, 3 Dedikasi. sudah lama juga aku tidak menulis. tangan dah kebas dan tak biasa nak tulis ni. yela kat rumah keje harian aku ialah membaca komik dan juga menonton televisyen. mana ada kaitan dengan menulis kan?

mesti semua orang dah tengok HSM 3 kan? kan? mengapa aku tanya soalan begini ye? sebab dah beratus-ribu orang ajak aku pergi tgk cerita ni. tapi aku je tanak join sebab aku memang tak pernah ikut perkembangan cerita ni and tak minat pun. kalau korang ajak aku pergi tengok 007 yang tidak lama lagi akan keluar, aku surely akan kata YES tanpa berteka-teki lagi.

aku off dulu ya. shower.

No comments: