Monday, October 6, 2008

luahan hati

Kenapalah semua tu terjadi pada malam raya kan?! aku sebenarnya tak harapkan ape2 pun, aku just nak have fun jea. tiba2 terjadi satu peristiwa yang aku sendiri tak pernah terpikir! peristiwa tu memang paling gila and aku rasa aku takkan dapat rasainya lagi buat masa terdekat ni. tapi en benda ni memang lawak ah. aku tak tahan gelak doh. HAHAHAHAHA!! aku dah tak tau nak buat apa lagi, dah buntu gila. rasa bersalah pun ade gak ni, tapi nak buat mcm mane ini semua telah dirancang dan bukan realiti. maaf zahir dan batin.

eh lagi 6 hari lagi nak PMR siot.
sehonest-honest-honestnya aku tak prepare lagi.
wish me luck okays! :)

No comments: