Thursday, October 23, 2008

NAK PEGI KE TAK?

Pagi-pagi buta macam ni, si arina aka si kecik telah membuat aku berfikir sejenak tentang kehadiran aku ke sekolah esok. aku dah plan baik punya nak stay kat rumah esok sebab nak layan DVD sambil makan popcorn buatan sendiri (tipu je ni) last2 dia cakap kena datang esok sebab nak hantar borang kemasukan form 4 tu. argh.

agak-agak dalam 2 minit ar aku pikir nak pegi ke tak sekolah esok. finally i've made decision to stay home tomorrow. takde keje nak pergi sekolah esok. mak aku pun macam bagi je en aku ponteng sekolah for this week. yela, nak buat apa kat sekolah tu? kau bagi idea sikit. first tak belajar, second takleh lepak dalam kelas (kena dok bilik pameran yg sungguh membosankan), third ramai yang x datang. pergh bosan doh pergi sekolah sekarang ni. so better aku duduk rumah. tido. makan. tgk dvd. layan tv. haaa, bukankah itu amat menyeronokkan?!

I don't care cikgu nak letak aku kat kelas aliran mana pun just because aku tak hantar borang tu. whatever. aku just nak enjoy. itu aje.

so i'm done. see you again. aku nak layan movie jap. duuushh*

No comments: