Saturday, November 22, 2008

Jamie Bell. Kenal dia tak?

Aku baru tahu yang Jamie Bell ni sebenarnya Pelakon Terbaik dalam cerita Billy Elliot yg sememangnya aku suka tgk cite tu. Cerita yg mengisahkan seorang budak lelaki yang aktif dalam sukan tinju akhirnya berminat dalam tarian ballet. Pelik kan? Tapi cerita ni memang best and menyentuh perasaan anda semua. So try la tengok Billy Elliot!

Haritu aku baru tengok Jumper (selepas sehari suntuk download! argh! sabar jela), Jamie Bell ni pun ada berlakon dalam cite Jumper. Dia yang ada kuasa jumper gak tu. Alangkah gembiranya aku kalau ada kuasa jumper ni. Aku mesti boleh travel satu dunia! satu dunia! wow!


Ini dia Jamie Bell! Ring the bell baby!

Dan baru sekarang ni aku tahu satu fakta yang penting iaitu,

Jamie Bell ni pun berlakon dlm video clip Wake Me Up When September Ends by Green Day! OMG! Pergh video clip tu sedih gila kot. korang tahu tak aku sampai menangis bila tengok video clip tu seperti ditinggalkan kekasih buat selamanya. (padahal tak pernah rasa pun seumur hidupnya) tapi video clip ni memang sedih.

Betul-betul tak sangka tu Jamie Bell! Aku takleh cam muka dia doh. apa aku bleh ckp, I LOVE BRITISH GUY VERY MUCH! THEY ARE SO FUCKING TALENTED! *wink wink*

No comments: