Monday, November 3, 2008

we live in our imaginary world?

Sepanjang pengetahuan anda, mesti anda tidak tahu yang saya sebenarnya ada dunia imaginasi yang penuh dengan fantasi ni kan? Ala semua orang ada dunia imaginasi mereka sendiri. tipulah kalau takde.

Hari Sabtu lepas, sedang aku ber-chatting bersama teman karibku yang jauh dari perantauan, Nadia tiba-tiba kami boleh tercerita pulak pasal dunia imaginasi.

DUNIA IMAGINASI? topik yang agak pelik dan tak pernah kami berbual tentangnya sebelum ini.

Kami sudah berkawan 3 tahun, tetapi baru sekarang pintu hati sudah terbuka untuk cerita tentang hal sebegini.

Malu agaknya untuk bercerita. Hihihi.

Nad : aku cm ilang dr dunia
Nad : tau cite langsung
aku : cite ni da lame da
aku : 2 taun lepas kot x silap aku
aku : kau kat dunia mane ni beb?
aku : aku sbnrnye pun dlm dunia aku ni
Nad : dunia aku sendiri
Nad : luar aku x kenal
aku : yg penuh dengan fantasiiiiiii!
Nad : :D:D:D
Nad : agak aaa
Nad : ade imaginary boyfriend siot

conversation kami terlalu private. hahaha

aku : hahaha gila la kau
aku : siap ade imaginary bf tuh
aku : aku ade satu kawasan ni jela
aku : yg aku suka pergi sorang2
aku : dlm mimpi. hehe
Nad : haha kwsn?
Nad : kawasan? knp kawasan?
aku : ntah la
aku : aku suka tmpt tu sgt2
aku : sbb dia cm ada air terjun sume ar
aku : haha, i wish i could meet my future bf kat sane la kan?

so daripada conversation ini, anda sudah tahu yang saya memang ada dunia imaginasi saya sendiri seperti anda semua di luar sana.

Dunia imaginasi memang best. tapi alangkah gembiranya hati aku jika dunia imaginasi aku ni menjadi kenyataan?! ah seperti ingin terbang di awan la sekarang ni. HAHAHA!

Oppps aku dah mula nak masuk dunia imaginasi aku ni! tolong! NO WAY JIGA! malam nanti kau masuklah dunia imaginasi kau tapi sekarang fokus buat blog ni ye.

Oklah aku mahu off dulu, shower plus makan.

"Imaginasi itu sekali sekala boleh membuat hidupmu lebih gembira daripada biasa"

No comments: