Monday, December 22, 2008

Apa yang aku akan rindu tahun 2008

oh ya semalam aku baru tengok transformer! best gak cite tu sebab ada shia labeouf. bak kata nadia, "rugilah kalau peminat setia shia labeouf tak tengok transformer.." betul apa yang dia cakap tu. untuk pengetahuan semua, aku ni mmg minat shia labeouf and dah tengok 2 movie dia setakat ni (eh mmg dia belakon 3 movie je buat masa skang ni) mcm eagle eye and disturbia. kalau korang beli dvd cite dia, aku gerenti tak rugilah doh! trust me!

ok back to the story. nampaknya tahun 2008 akan berakhir tak lama lagi. seriously aku rasa tahun ni macam cepat gila babi doh. apesal huh? apa-apa pun setiap tahun mesti ada kenangan manis atau pahit tercipta ya tak? sama je cam aku walaupun tahun ni aku rasa agak kosong tapi best bila jadi pelajar tingkatan 3. hahaha poyo!

apa yang aku akan rindu tahun 2008?

1) erm aku akan rindu cikgu-cikgu form 3 yang best gila and superb! entah la tahun ni cikgu sumenya baik je ngan aku. maybe aku tak buat masalah kut mcm ponteng kelas ke apa. aku pun akan rindukan tempat belajar aku dimana aku banyak habiskan masa dengan lukis2 dan berada dalam dunia fantasi aku sendiri kecuali masa cikgu lim (math teacher) ajar. masa dia ajar memang aku tumpukan perhatian 100% siot sebab dia selalu tanya aku soalan. hahaha.

2) aku akan rindukan cerita THE DARK KNIGHT! best movie of the year la senang cite! masa tengok cite ni pun first time aku tengok movie kat pavi. memang best kalau tengok movie kat pavi. selesa habis! sebab apa aku suka cite dark knight ni? sebab..

sebab ada dia ni! JOKER!





aku ni tak habis-habis dengan joker. why so serious?

No comments: