Wednesday, December 10, 2008

aku tulis je

haih makin hari makin sejuk plak aku rase skang ni. hari-hari hujan. batuk aku pun belum ok lagi ni. pergh semalam aku batuk hardcore punya la. sampai takleh tido tu. aku cari ubat batuk, ubat batuk dah abis. sape tak bengang?! time tu pukul 1 pagi.. patut ke aku pegi kedai beli ubat batuk pada pukul 1? memang tak aa!

sebenarnya aku rindu nak belaja ni. tak tahu nape. bila sekola dulu, tanak blaja betul-betul,main je keje. sekarang aku dan kawan-kawan yang lain tinggal nak tunggu result je. hati semakin berdegup dengan kencang menunggu keputusan PMR. bape A la aku dapat en? hanya tuhan sahaja tahu betapa cuaknya aku sekarang ni. huhuhuhu.

nampaknya semua budak baye aku duk sibuk pegi tuition add math la, fizik la ape la. aku tanak tuition lagi sebab mak aku kate aku ngade2 nak tuition and aku rase lebih baik dpt result dulu, pastu arrange la nak tuition kat mana en? entah la aku pun taktau nak tuition kat mane..

mungkinkah martin? mungkinkah kasturi?

aku buntu! buntu! tolong aku!

yang paling penting sekali kita kena rehatkan minda kita sekarang. bila sekolah bukak, baru mula dengan peperangan yang baru! jadi hidup ni takde la susah mane pun.

No comments: