Tuesday, January 20, 2009

Kenapa aku tukar url?

Hari ini buat kali pertama aku datang lambat dalam tahun 2009.

Aku tukar url blog ini sebab ada sorang member aku yang pandai sangat tu pergi bukak blog aku kat bilik komputer tadi. Pergh siapa tak bengang and terkejut? Aku sabar jela ngan kau doh! Dah la dalam blog ni aku main tulis je apa yang aku nak. kang cikgu dapat url aku, mampus weh! kau memang bijak!

Kerja sekolah makin melambak,
Rasa macam nak menembak,
Aku penat hari-hari ada kerja,
Bila masanya aku nak bersahaja?

No comments: