Wednesday, January 28, 2009

super tiring day

hari ini aku bangun pukul 11.15 pagi dimana aku terlambat bangun
sebab aku dah janji dgn mereka kumpul kat lrt pukul 11.30 pagi
aku yang plan semua tapi aku yang paling lambat bangun + sampai
siapalah aku yg bernama haziqah untuk bangun seawal itu?

lepas tu terus blah pergi KL tower by taxi.
sampai2 je aku terus cari d tandoor
yang jadi masalahnya sekarang ni, boss dia ckp 30 more minutes lagi sebab makanan belum siap. aku pun dah menyumpah dalam hati.
and i was like "KITORANG NAK BUAT APA KAT KL TOWER NI?"
memang penat ah menunggu. pusing2 macam orang takde hala tuju.
what just can i say, makanan kat d tandoor tadi sumpah tak bagi aku kenyang. sorry aku berterus terang je. hihihi

oleh disebabkan kami tidak berpuas hati dgn makanan di tandoor
kitorang pun gerak ke times square dgn taxi yg berharga RM 12. bapak mahal kan? aku rasa kalau pakai meter dalam 7ringgit je.
kitorang pun makan macam orang tak pernah makan seminggu kat chicken rice shop. yang penting.. we are so fucking hungry!

we decided to watch movies tapi malangnya takde cite best!
bride wars? memang aku tak minat la kan!
so kitorang pun gerak gi lowyatt tgk laptop and pendrive.
aku boleh jadi gila doh bila ada kat lowyatt or imbi plaza
aku rasa mcm masa tu aku banyak duit and nak beli semua je. hihi.

aku nak beli jugak pendrive kingston 4gig tu. ma please ma?


picture of the day

No comments: