Monday, February 23, 2009

23feb

hey i'm at home right now. tengah kemas2 baju untuk bawak ke asrama. dengan ini secara rasminya aku telah menjadi budak asrama teknik kl. so buat masa skang ni aku takkan online macam dulu lagi. fulamak boleh ke jiga hidup tanpa internet? msn? youtube?

kalau korang ade hal nak bagitau just bagi komen kat mespes or email me la yeh. kot2 aku leh online kat sane ke kan? hp aku x bawaklah. dia dah warning awal2. shit. ok aku kena blah dulu ni, sebab ade minggu suai mesra asrama sekejap lagi. take care ye kawan2 ku di luar sane! miss u guys so much ;D

No comments: