Friday, February 27, 2009

Minggu ini.

I'm Back Bebeh.

Minggu ni genaplah 5 hari aku di teknik kl dan menjadi penetap asrama teknik kl yang setia walau apapun terjadi. hehehe

Aku dapat dorm anggerik kat bawah skali and dekat gile dengan pagar keluar. fyi aku sorang je form 4 dalam dorm tu, yang lain semua kakak form 5. aku tak bape kesah sangat. just dengar jela apa dorang cakap. bila dok asrama ni kena jadi budak baik ah, tapi kalau dah melampau sangat tu terima kasih la aku nak respect lu orang sume.

Tapi setakat ni kakak2 dalam dorm aku okay lagilah. dorang semua lawak and cool. ade yang take care pasal aku. ade yang nasihat aku jangan jadi outsider dan macam-macam lagi.

Dalam kelas aku sekarang ni ade 14 orang. 7 lelaki 7 perempuan. fulamak setiap sorang ade seseorang. hahahaha. classmates aku semua okay. ada dari VI, sungai besi. sampai boleh tercerita pasal budak laki baye aku mati kena blasah 24 orang hanya sebab seorang gadis belasan tahun. dasyat budak-budak zaman sekarang ni. slain tu ade yang pandai lukis komik so aku macam happy jgk dapat tgk orang melukis selalunya orang lain je tgk aku melukis.

Malam hari pulak, aku kena perform koir ikut dorm. tak pernah lagilah aku perform koir sebelum ni. mase sekolah rendah dulu aku aktif boria dengan dikir barat je. best jugak koir rasa macam karaoke la plak en? aku nyanyi depan sekali. fuh cuak tu takya cite la. badan dah menggigil, sejuk.

tahu tak dorm aku perform lagu ape?

LAGU RATUKU BY AWIE. pergh teringat aku kat fariha ngan anisa weh. slalu melalak lagu tu dalam kelas. memang layan habislah kan! rindu do! selain lagu tu, aku dengan budak dorm lain nyanyi lagu "ku merindu - ella & shah". sumpah aku tak pernah dengar lagu ni. alih2 kena hafal? bullshit. aku kat atas pentas miming je la. cam mane la rupa aku mase tu kan? hahaha

"mukanya seperti mukamu. mengingatkan ku kembali pada zaman kegemilangan kita berdua" -haziqah raihah

No comments: