Tuesday, February 17, 2009

tuesday morning

Now it is 7.14am, aku tak datang sekolah hari ni.
kerna pertamanya aku dah segan gile dengan cikgu LK
sbb selalu pinjam paper,compases and all engineering drawing stuff.
takkan la aku nak pinjam barang cikgu je tiap-tiap hari kan?
sebenarnya aku nak beli barang-barang ni dekat teknik..
keduanya sekolah tu bosan gile babi sebab
takde member nak bergelak and ofcoz rock kapaking!
semua budak kat sini hanya tanya aku pasal "homework"
takde makna nak cakap pasal music, movies etc.
tapi cikgu-cikgu kat sane memang best!
so pagi ni aku ber-argue jugak lah dengan mak aku
untuk tidak hadir ke sekolah.

finally aku yang menang. thanks mama!

tetiba mak aku pesan something kat aku sebelum dia pergi kerja.

"haa lepas ni ika pack baju-baju kat dalam beg besar tu tau"


mula-mula aku tak paham apa yang mak aku pesan tu sebab tengah melayan ke-ngantuk-kan aku. lepastu baru paham.. rupanya mak aku suruh aku pack baju-baju untuk pergi asrama teknik, padahal belum sure lagi boleh masuk asrama ke tak. pergh aku bakal menjadi budak asrama siot! macam mana la perkembangan hidupku bila berada di asrama kan? no more myspace, no more blogging, no more youtube,no more online games..

ceh relek dulu jiga. belum sure lagi dapat asrama ke tak. aku jadi outsider dulu. hahaha

No comments: