Saturday, March 7, 2009

outing with my 4 beta girls

Aku masuk je dalam bilik redbox, diorang semua jerit nama aku.

"Jigaaaa!" (memang pekak telinga aku mase tu weh) sambil tu nabby sempat merakam situasi tersebut. haha poyo!

Ceh aku pun memulakan sesi karaoke aku dengan lagu ratuku by awie. lagu wajib aku bila karaoke siot!

Lagu paling aku layan untuk hari ni iaitu lagu ITS MY LIFE by Bon Jovi. serious aku cakap aku rasa semangat gila bila nyanyi lagu tu sebab my heart is like an open highway, like frankie said i did it my way. I just wanna live while i am alive. It's my life!

Btw thanks for the birthday present! I like it very much! ;]

There are many things i wanna say in this post as usual but i don't have any much time. so just take a look of my pictures for today. sikit je, banyak dkt camera orang lain. hehehe


tiga kepala yang gila


bersama si kecil manis (aku suka panggilan ni. hehe)


my boyfriend and i. sapekah yang dapat menambat hatiku ini?


dekat escalator pun boleh amik gambar en?


tempat popular orang amik gambar. kami pun turut serta. haha

ni pula video aku sempat record time karaoke. aku gelak macam ape je dalam video ni. abaikan jela yeh! hahaha!


video

1 comment:

Nabilah said...

Tak patut bagi Ieka pegang mic. Dia bukannya nyanyi, tapi goyang goyang kan mic tu jeee. Hahahaa.