Thursday, March 19, 2009

takperlu title

korang rindu tak zaman lagu "emo" dulu2? entah tetiba aku terasa nak cerita plak pasal mcr ni. i miss everything about mcr!

paling layan sekali sudah semestinya my chemical romance weh!

i love you gerard way! i love you mikey way! <333

dulu mmg gila freak dgn mcr time album "Three Cheers for Sweet Revenge" jela. kan? kan?

kalau korang ingat lagi, time tu pulak ramai yang dressup emo. celak gila tebal, stoking mesti belang hitam putih dan payung hitamnya sekali lepak2 depan starbucks times square tu.

so lagu ni memang menghantui aku la dulu-dulu. bila aku dengar balik lagu ni and video ni.. memang teringat kisah lama ah kononnya aku tengah stress dgn upsr (padahal upsr je? haha)

2 comments:

Nabilah said...

Mak aihh. Helena. Lagu lama nii. Apa kata kita flashback sikit kepada lagu Ghost Of You? Lagu tuu best.

waniebanie said...

u dont know what they do to guys like us in prison.. bapak pjg title..!! ahaha