Friday, March 6, 2009

update, terkini.

Aku dapat balik hari ni sekali lagi. So that's mean I can celebrate my big day with my family and my friends. I really waiting for the day!

Aku tengah lengoh seluruh badan
sebab training bola jaring setiap hari macam
aku ni wakil untuk sekolah je? hehehe
tapi aku have fun gile dgn training dia
lari bawak bola mase hujan dkt padang.
masa tulah first time baju, seluar, tudung aku
penuh dengan lecak. penat siot nak basuh!
tapi serious beeeest!

Senior dorm marah aku gila sebab
aku tak buat duty checking dorm before pergi sekolah
okay memang salah aku pun. aku terima la kan.
tapi takya ah sampai nak buat muka dan suara tinggimu itu!
SETIAP BENDA ADA HADNYA!

ada satu hari ni, kakak dalam dorm aku cakap
apesal la aku ni PENDIAM sangat? pendiam?
sumpah aku gelak gila time kakak tu cakap depan aku.
entah la mungkin aku jadi diam bila tempat baru kot.
tapi semestinya aku bukan pendiam

No comments: