Friday, April 17, 2009

we can go anywhere

I am at home right now
rindu pada laptop aku. rindu pada youtube.
kat sekolah aku tak payah nak cite la
semua web kena block mcm myspace.com, youtube.com
semua web yang aku suka plak tu. sabar jela.
tapi ada satu comp tu dia tak block pape.
aku dpt online kejap je. pastu kantoi!
hahahaha tragis betul

kat sekolah teknik ni kesalahan akan dipotong point
kiranya point tu amat berharga untuk sume bdak teknik la.
kalau sbu dulu, kena "borang salah laku" yg kale merah tu kan?
aku rasa aku dah kena potong point.
sebab aku pakai pin kat tudung
and satu lagi aku tak pakai kain dalam.
mesti korang gelakkan aku pakai kain dalam kan?
aku pun tak caye aku leh pakai benda alah ni.
tapi takpelah.. 2 tahun je. relax buat je

minggu depan aku ade exam selama 2 hari.
satu paper setengah jam. gila kan?
tapi aku belum prepare pape lagi.
especially chemistry ngan add math.
exam oh exam, cepat la habis!

actually tajuk post aku takde kena mengena pun. haha

2 comments:

waniebanie said...

pakailah kain dalam untuk masa depan yg cerah di TEKNIK. hehe..

Anonymous said...

Hehe...kain dalam?..errr brape kaki/meter dalamnya tuh??