Friday, May 1, 2009

boring friday

now i know what am i going to do with my Tech-Yes project.

nasib baiklah ada kakak aku, kalau tak.. project aku ni memang takkan siap punye! plan pertama aku kononnya nak buat video pasal Gaza tapi malangnya dah ramai buat so macam tak best la kan? plan kedua aku pulak nak buat video pasal MUSE. hahaha. plan kedua ni sumpah dah ketandusan idea..

dan plan ketiga baru aku setuju 100%

dan tajuknya ialah .......



KUALA LUMPUR - DULU DAN SEKARANG




aku rasa tajuk ni okay sebab mesti aku sorang je buat tajuk ni. tu yang best tu. hehehe.

No comments: