Wednesday, June 10, 2009

why la?

this video makes me wanna cry..


why suddenly banyak cite best bila aku duduk asrama? what the ..!
sumpah aku tak tahan kalau macam ni weh.. aaargh -.-

oh yeah finally aku dapat siapkan jugak my techyes project. finally man! dulu kalau korang ingat lagi, aku cakap aku nak buat tajuk kuala lumpur dulu dan sekarang kan? aku dah tukar sebab banyak halangan and aku rase ni je yang aku mampu buat. aku busy. penat. banyak tido. i am in a holiday mood people! walaupun video ni terlalu simple, hodoh, bosan dan apa2 jela.. yang penting aku hantar!



aku rindu zaman2 dulu.

No comments: