Thursday, June 4, 2009

kuno lrt

sumpah petang tadi buat aku nak gelak macam apa je.

aku dan rakan-rakan yang baru sahaja keluar daripada "PENJARA" or also known as asrama, dah lupa train mane nak pergi station hang tuah tu. lawak kan? macam ni la jadinya bila dah lame tak naik lrt. ribut betul.

selepas 3 train lepas di depan mata kami begitu sahaja, tetiba aku macam rasa pelik.

"weh naik jela train ni.. malas nak tunggu, lama sangat ah"

ok sekarang aku baru perasan yang kat lrt pandan jaya tu ada satu hala je. bodoh. bodoh. 3 train dah lepas macam tu je depan mata. sape tak bengang?

p/s: aku jumpa kau tadi. shit

No comments: