Saturday, June 27, 2009

updates

my results for this mid year amat amat amatlah hodoh! aku benci nak tengok result aku sendiri. tapi nasib baik la takde fail. yang nyaris-nyaris nak fail tu ade lah iaitu physics. tolonglah ajar aku physics sampai paham. hehehe

well jiga is not in the mood to study. final exam is long way to go.

sebenarnya hari ni aku plan nak keluar sebab nak tengok transformer tapi plan aku hancur macam tu je bila transformer full house. sape tak sedih bila jadi mcm ni kan? aku tatau la macam mana bila new moon dengan harry potter keluar nanti. mesti macam ni jugak kan? atau lebih teruk. semua cinema full house, termasuk mbo galaxy ampang yang bosan gile tu. hahaha.

dan semalam aku terkejut gila bila dapat tau MJ dah takde.

"weh kau tau MJ dah mati?"
"kau takpayah nak tipu la doh. agak2 ah"
"ya allah aku serious la"
"menipu ah kau"

mula-mula aku tak percaya. seriously aku tak percaya langsung. berita tu macam susah untuk dipercayai kan? lepastu bila semua berita bagitau the same thing again and again, baru aku percaya. bila dah percaya, aku terus nyanyi lagu you are not alone by MJ. lagu yang aku suka gila karaoke dengan fariha.

you are always in my heart, MJ. aku takkan lupa semua video MJ! takde sape pun boleh replace this king pop la dude! R.I.P Michael Jackson!


saya rasa saya macam nak beli lomo camera la. mcm best je? :p

No comments: