Tuesday, June 23, 2009

yeay!

yeay library skola aku ade internet. haha, sumpah aku excited gila bila dapat tau benda alah ni. so what?

tapi myspace dgn youtube tetap tak bole bukak la kan, walaupun aku dah guna banyak cara untuk melayari laman-laman web yang best gila nak mampus ni. at least aku bole online la jugak kan daripada tak buat pape dalam dorm tu? haaih

tapi takpe jumaat ni aku dah balik rumah. so tarak kesah la

ok itu je aku nak cakap. msn pun bole bukak. hehehehe. bestnya!

bole la aku pergi library ni hari2!

ok lepas ni aku ada netball interdorm. malas siot nak main. nak tido laaa!


p/s : transformer 2 keluar esok. pergilah ke pawagam berdekatan dgn anda ye

No comments: