Saturday, July 11, 2009

random

Sabtu lepas aku pergi trip ke Lumut, Perak. kira 4 jam la aku dalam bas tu. gila lama sial. tapi sumpah best la lepak ramai2 dalam bas, menyalak lagu2 lama. it was just nice. tetiba aku terasa macam nak jadi jurutera marin pulak bila tengok tldm tu. yeah, baba tudm. aku tldm la plak kan? baru best! ;p

Ahad pulak aku bergegas dengan member teknik aku ke bukit jalil untuk tonton cheer comp. pergh selambak manusia ada kat situ. ternampak dia pulak. aih lagi menjadi-jadi tahap malu aku. hahaha. ok lupakan!! aku pegi sane pun sebab nak tgk perfomance sbu je. dorang perform okay lah, not bad. tapi sayang dapat tak kekalkan champion itu. congrats btw, shirtliff!

so ni ade la skit gambar aku sempat amik masa tu..












yeah, this is what i want to be. (latest ambition)

woi ko tau tak aku belum tengok transformer? tak boleh blah kan? bila ni weeeh? masa asyik jeles ngan aku jea. susah lah. susah. susah.

No comments: