Sunday, July 26, 2009

teacher also can be one of muse fans ma

Aku tengah buat logo MUSE dekat buku aku.


haaaa sejibik macam ni!

tup tup tup, cikgu add math datang. dia perasan aku tengah buat logo tu dengan tekunnya.

dia terus cakap "u minat muse ke? ni mesti minat starlight ni"

aku hanya mampu tersenyum malu sipu depan dia.

dalam hati, "pergh gila la sial cikgu ni. layan MUSE jugak!"

first time ni cikgu aku layan muse. hahaha. (muka bangga, kening naik2)

aku rasa umur dia late 40s la, gila kan? I love you la teacher!

No comments: