Wednesday, August 26, 2009

family pictures

akhirnya gambar family graduation dah dapat dah. semestinya muka aku la yang paling blur gile. aku bukan fotojenik punya orang. bak kata photographer gambar ni, "asal muka awak garang? senyum la skit.." haaa, amik kau. aku dah senyum gila2 dah dalam gambar ni.

kiahsan's family


Haziqah Hassan, Hazwani Hassan and Hazim Hassan



haih lapo gila skang ni! eventhough aku tak pose, tapi still lapar gile. ala orang tak pose ngan org pose time ramadhan sama jea. nak makan pun malu2. susah betul. baik aku berbuka je terus dgn orang-orang yang berpuasa dalam rumah ni. boleh makan tanpa segan silu. aku dah nampak roti john, murtabak kat meja makan tu. terliuh doh. hahaha

No comments: