Friday, August 14, 2009

long time.

Hari ni

aku berjaya memakan big apple dengan sepuas-puasnya. aku bersyukur dan amat happy sebab dah lama tak makan benda alah ni. yela duduk asrama ni sume benda aku mengidam,dah macam orang mengandung la pulak. malam tadi baru cerita pasal makanan dengan dormmates aku haha. tetiba mimpi aku menjadi kenyataan! ok aku dah lebih excited dah ni.

by the way, this week aku mula masuk kelas jepun kat sekolah. it was okay, aku selalu practice cakap jepun hari-hari and it sounds so cute when i speak in japanese. hehehe. just kidding lah. watashiwa haziqah desk! baru belajar basic je. nanti bila aku dah pro giler, aku cakap jepun je ngan korang. take it as a challenge okay people? haha poyo gila sial

KENAPA ADDITIONAL VIEW SUSAH NAK MAMPOS HAH?
aku tabik la kalau budak LK cakap additional view ni senang. serious.

No comments: