Saturday, September 26, 2009

you could use somebody

Now I'm so addicted to Kings Of Leon's song,use somebody.
(yela asyik keluar dekat fly fm jea sampai tersuka pulak lagu ni!)

Final destination was the best! gila la. aku rasa kali ni lagi ganas nak mampos sampai nad and jay keluar dari wayang.

Eeeeh aku steady lagi. aku tak keluar wayang sampai cite tu habis (poyo gila ayat) actually aku dah macam meronta-ronta dalam tu but i enjoyed the movie so i decided not to go anywhere and act like i am very okay. bodoh

And aku end up terjumpa dia dalam wayang. siot betul.

Selepas aku berjaya menonton final destination, aku dah rasa puas. dah lama weh aku tak tengok movie. itu pun sebab ada duit raya. hahaha. lepas ni jaranglah aku online sebab esok dah balik asrama penjara tu. benci sial! aku tak sabar2 nak habiskan tahun 2009 ni. 2009 bosan gileeeerr

No comments: