Sunday, October 4, 2009

Aku ada reason la

tadi warden call phone aku tapi kakak aku yang angkat.

aku tengah tido.

warden tanya aku kat mana? asal tak balek hostel lagi?

hahaha ni first time warden call aku bila tak balek. sebelum ni member2 aku semua dah pernah kena call. balik after pukul 6 petang je kena call. naseb baik aku ada reason asal tak balik doh.

sekarang aku SAKIT MATA. mata aku gila sakit la sekarang ni. nak bukak pun susah. nak tengok dunia apatah lagi?? ini pun update blog sebab da bole tgk sikit2.

haih alamatnya esok kena pegi clinic ah amik mc, harap2 mc aku sampai jumaat ni. tolonglah aku malas gile nak pegi skola. tapi buku aku belambak dalam kelas, macam mana aku mau study?

siot betol final exam ni!!!

No comments: