Thursday, October 29, 2009

30 seconds to say

Yaw bloggers! aku dah lama tak update blog sebab busy dengan final exam. final exam aku 2 weeks je. semalam paper terakhir aku, Eng Drawing. macam palat je aku lukis. aku ni payah nak imagine gila2 ah. memang aku tak aim A1 for ED la. for sureeee.

eh relaxlah, exam dah abis. itu yang aku nak weh.

sekarang aku busy nak prepare for party dorm pulak. party for LAK lagi (aku bawah AJK kebersihan je..) haha kira semuanya pasal party akhir tahun la. yela sekolah lagi 2 minggu lebih je kan? fulamak serious aku tak sabar nak cuti. nak tido lama2 kat rumah, tak payah bangun pukul 5 macam kat asrama.

tahun depan aku akan jadi SENIOR. BIG BIG SENIOR.

aku boleh buat apa aku suka. baru aku tau perasaan menjadi seorang senior ni. lebih-lebih lagi bila duduk satu dorm or asrama. sememangnya, senior tu amatlah best.


PETANG TADI.
aku dengan dormmates aku decide nak balek rumah hari ni. kitorang plan last minute siod. tapi menjadi lah. dan sekarang aku berada di RUMAH tanpa pengetahuan senior. kalau sesetengah senior yang agak kerek tu nak buat pm, buatlah. silakan. aku takde kesah. aku dah ada kat rumah la senior sayang.

No comments: