Sunday, October 18, 2009

Sad But True

eh dah tiga hari aku cuti kat rumah tapi baru sekarang aku nak update blog. first sebab aku taktau nak cakap ape. blog dah bosan la. ini pun stay up sekejap sebab nak bagitau kat semua orang yg aku kena balek asrama bodoh tu esok. aku tau semua orang cuti isnin ni tapi sekolah aku je bodoh tanak bagi cuti. actually sape je kesah aku balek asrama ke tak en? tapi aku mau bgtau jugak sebab sad but true! (bajet metallica)

aku pun ade FINAL EXAM this tuesday. final exam shit!

first paper aku semestinya BM and MATH Paper 2.

exam aku ni berjalan selama dua minggu je, nasib baik 2minggu. fuuuh. minggu ni banyak reading subject la which is aku tak suka langsung lagi-lagi SEJARAH! kalau pmr dulu bole jugak aku taram sebab bulat2 je. ni spm nak mampus?? memang fail la sejarah aku. malu siod

lepas exam ni, aku dah bole pikir pasal plan cuti sekolah akhir tahun aku. pergh serious aku tak sabar menunggu saat-saat tu. yg paling penting aku nak holiday with my family la kan? then baru aku pikir pasal pegi redbox with my karaoke-ing partners.

dan seterusnya tahun 2010 aku ada SPM. SPM ada aku.

aku harap2 aku tak dapat PLKN.

hahaha best kan cite aku? ok cut this craps. bye guys, have a nice weekend!

sabtu lepas gila best, thanks :)

No comments: