Monday, December 14, 2009

feel the pressure?

Aku baru je balik dari shopping barang sekolah
tahun ni aku tak byk sgt spend for school stuffs sebab
tinggal setahun je aku dapat merasa dan pakai baju kurung putih, kain berbiru muda dan berkasut hitam. weeehooo!
so i got 3 more weeks to go before school starts
serious rasa malas gila nak balik asrama tu, nak jumpa cikgu yg bosan, nak buat homework dan pape jela berkenaan dengan sekolah.
aku harap tahun 2010 aku dpt dorm bawah jugak pleaseeeeee
i need some privacy.. kalau dorm bawah xramai org sgt

tahun 2010 akan menjadi tahun yang paling penat bagi aku kot.
SPM SPM SPM, aku akan amik SPM? cam tak caya do!
but i still can't feel the pressureeee
aku tgk ramai antara member aku dah pergi tuition, dah start sentuh buku and belajar especially add math la.

tapi aku? (tetiba senyap sekejap)

hahahahaha makan tido tgk tv blog online msn. weh janganlah belajar jea aku jadi cuak pulak ni. tapi yang aku paling excited sangat ni sebab nak habiskan sekolah, blah dari hidup asrama and then get my car license.. kenapalah 16 tak bole kan?

No comments: