Monday, December 7, 2009

kelas +

..lapar sangat sampai nasi aku habiskan. skang da kenyang da! heheh

so petang tadi aku ada tuition. aku keluar rumah 5.15 la sebab tuition aku pukul 5.30. aku bajet aku nak cepat skit harini. tapi aku pegi merayau sampai ke belakang, so aku la orang terakhir masuk kelas.

tuition aku start dengan english

ok aku sure mesti kena buat essay. tekaan aku tu memang betul!! dalam banyak2 soalan, aku paling tak suka buat essay. kalau cikgu bagi 100 soalan math pun takpe la, jgnlah bagi aku essay. aku betul2 lemah, lagi-lagi english.

sonok la dapat jumpe member lama tadi, segan tu tak payah cite la. aku asyik tergelak je dalam kelas tadi. cikgu pandang kerek. entah aku memang susah nak tahan gelak.

hahaha.

ok la wey aku nak tido jap, letih study bai hehehe

say hello to langkawi! here i comeee!

No comments: