Thursday, December 31, 2009

MADNESS! Jadi gila aku sekarang!

Hey peeps,

I just find out this thru myspace (love me butch's page) im kinda excited about it. rasa macam tak percaya pun ada gak sebab band macam saosin ni aku rasa susah je nak sampai Malaysia. mmg susah la. tgk la bape ramai artis gagal buat konsert kat sini such as Beyonce, Rihanna and so on.

Artis luar (selain indonesia for sure) yang paling berjaya sampai Kuala Lumpur, Akon dgn DJ Tiesto. Hahaha. Tapi malangnya, artis yang berjaya ni bukan pilihan hatiku. totally out dari list aku, too bad. Muahahahaha!

Tapi saosin ni memang pilihan aku. Arghhh kimak. Nak pegi jugak!!!! Pleaseeee!



P/S: My last post for 2009. Thanks to blogspot. Happy New Year Everyone.

No comments: