Monday, December 7, 2009

Revolusi = Perubahan

Hey guys, lama tak update belog ni sebab taktau nak cakap apa dah.

blogging semakin hari semakin bosan sampai aku ketandusan idea nak tulis apa kat sini. hehehe. kenapa orang yang suka blogging tak pernah rasa bosan do? pelik. tapi hari ni aku terasa nak post something sebab aku sedang mengalami revolusi dalam hidup. revolusi yang positif.

i've tried to be a better person, tapi perangai kuat tido aku tu takleh nak kawal la. hahaha.

tapi aku sedang mencuba beb.

kawan-kawan aku pun semuanya dah mengalami revolusi sampai cam tanak layan aku dah. kekadang tu terasa la beb. tapi takpe aku pikir kau member je. bohaa!!

ok ok

aku bosan gila

petang ni ada tuition, byebye

1 comment:

NaD =) said...

haha
kaw mmg kwat tid0
pas prep twos je rushing na blek d0rm cuz na tid0.