Tuesday, December 29, 2009

Problematique

Malam semalam aku dengan mak aku memang dah decide and setuju la nak pegi sekolah esok untuk amik buku teks,beli buku sekolah semua tu. kononnya.

Tapi hari ni aku terlanjak tidur sampai mak aku malas nak kejutkan aku.

Aku tak tau la whether mak aku malas or lupa nak kejut aku. Aaahh pape jela, bukan ni aku nak cite sebenarnya. Ceh.

So pukul 1 macam tu, kwn aku semua inform yang aku masuk kelas Awam 2 for next year. Damn, aku masuk kelas kedua lagi ke? maksudnya taun depan aku dapat cikgu yang sama masa aku form 4. woi gila apa? hancurlah physic and chemistry aku. serious especially chemistry la. takkan aku nak fail je sial? fuck fuck fuck!

Kimak. better aku masuk kelas last je doh senang cite. cikgu pun tak sama. cikgu pun tak mengharap 10A+ sangat daripada kitorang, cikgu pun tak gelabah2, murid steady jea. kan best. ni bagi aku la.

Aku cuba untuk bersyukur untuk apa yang ada.

Ok bye.

No comments: