Sunday, January 10, 2010

spirit and go fight!

Asrama okay
Sekolah pun okay je
Aku dapat kelas kedua tahun ni
Kelas aku best jugak.. happening la
Aku sorang je perempuan dalam kbs group aku
Makanan dining dah sedap!
Tahun ni ramai outsider masuk hostel
Aku dapat dorm atas, tingkat 2
Penat tu takpayah cite la tapi pikir nak kurus je
Semua org tak suka bdk dorm tanjung
sebab kitorang selalu memekak pagi,petang,malam.
18 Januari ni aku ada exam.
25 Januari junior sampai.
29 Januari barulah aku bole balik rumah.

Cikgu physic aku cakap
Nama aku yg pertama yg dia ingat dalam kelas
Cikgu aku tahun ni semua best2 except chemistry
Aku tatau macam mana aku nak cover chemistry
Hope ade yang sudi jadi tutor for me!
Tapi minggu depan aku dah start tuition kelas.
Beban doh jadi form 5 ni!

No pain no gain people, SPM fight! fight! fight!!!!

1 comment:

Farah Rosni said...

mmg perit jd form5. i have mine. enjoy the moment jiga.