Saturday, January 2, 2010

Last minute checks

Today is already saturday. and I'll back to the hostel on fucking sunday soon. shit, why time moves so fast. but sometimes takkan kita nak duduk kat rumah tak buat ape je kan? kita kena tahu apa priority kita sebenarnya and just focus on it.

tadi aku pergi la buat checking sikit before masuk sekolah and asrama. beg baju aku dah kemas, buku2 dah settle.. tiba-tiba aku baru teringat aku tak buat homework langsung. aku siapkan civil eng. je dulu sebab cikgu dia agak "tegas" hehe dan yang paling tak boleh blahnye, ada satu buku homework aku tu hilang.

Memang bagus. dalam tu ade 10 soalan eng drawing tak silap aku. kalau 10 soalan nak buat last minute in one whole day memang tak dapat siap la. serious aku cakap, tambah lagi aku ni jenis yg tak berapa nak power dalam subject tu.

Mana pergi buku ungu teknik tu?

And fyi, after school starts I'm not be able to online this longer anymore because there are few urgent things i have to settle with school and hostel stuffy and ofcoz preparation for the coolest exam ever,SPM since I had failed two subject for last final exam. Hahaha.

Okays i am off now. just wanna tell you that i missed my old friends; Nadia, Jainah and Iylia so badly. reunion please! :)

Vienna by Billy Joel

No comments: