Sunday, January 3, 2010

Tidur ke tgk movie?

Pukul 1.50 nanti ada cerita hallowen kat 413,
shit. hari ni jugak la ada movie best dan buat aku tanak skip to watch it. movie ni best siak, jom la tengok sekali
nanti sama-sama datang asrama lambat sikit
tapi tak boleh lambat sangat doh, nanti tak dapat katil yg best.
hahaha harap-harap aku boleh bangun awal la esok!

beb, katil yang hujung2 sikit and takde sape nampak tu aku cop dulu. aku tahu semua orang akan pilih katil macam ni jugak tapi siapa cepat dia dapat. siapa lambat dia terlepas. here we go!

so good luck and all the best to everyone. sesape yang tak duduk hostel tu korang still ada 2 hari lagi la siak. jeles ok.

No comments: