Sunday, January 31, 2010

tut tut, its me.

Just arrived at home.

Tadi aku pergi wedding kat Semenyih and then pergi TKC seremban,lawat adik sedara aku. memang betul-betul kenyang aku hari ni sampai sekarang perut aku sakit bagai nak gila! serious sakit perut bai!

Hahaha.

Sorry tanjung rockafellas..aku tak dapat pergi abang chipod kawin harini and tak dapat join korang pergi CM,survey tshirt and harga sebab aku pun ada wedding cousin yang susah untuk dibuat bodoh. hahaha paham kan apa yang aku maksudkan ni? sorry beb!

Esok dah balik asrama dah, malas gila ok! banyak assignment aku tak settlekan lagi, oral test lagi.. fuuuhhhh.. exam seterusnya akan berlangsung pada bulan MAC. nasib baik tak start time birthday aku. stress! stress! haha

Hari rabu ni, second intake junior datang. Aku harap kali ni akan ada byk junior2 lelaki yang lebih comel and handsome. hahaha. takdela, joking je. harap2 kali ni junior banyak skit la.. jangan mcm first intake haritu. sikit sangat la!

hahaha kk bye!

1 comment:

wanie said...

huhh!! g TKC lajuuuuu je! nyampah gila!!!!! aku bkn hipo ok.