Thursday, February 18, 2010

Dem!

boring gila teramat sial hari ni..

nak keluar, tapi takde duit plus mama takde mood hari ni. so aku malas nak cari pasal. nanti aku jugak yang jadi mangsa. dem it!

tapi takpe la memandangkan byk kerja sekolah aku tak settlekan lagi.. aku nak habiskan hari ni jugak, malas nak tangguh2 bai! tapi serious bila tengok homework chemistry tadi aku tak reti buat langsung. langsung. not a bit.

HAHAHA

well aku skang addicted gila dgn lagu resistance by muse and with me by sum 41. such a cool song ok.

2 comments:

NadRaH je wEh. said...

aku p0n ske lagu with me
dnga la lagu baby !
haha

Khatijah Hamid said...

aku pun suka gile resistance !!!!!!