Tuesday, February 16, 2010

Mana kau?

Mana kau, idea? Mana kau? Mana kauuuu?!!!

Haha aku sebenarnya sekarang ni takde idea and ilham lagi untuk design baju senior year kami especially for our dorm la. kepala buntu gila. untuk kelas 5 civil 2 punya, aku buat right after aku habiskan design untuk dorm.

Tapi masalahnya sekarang AKU TAKDE IDEA.

Haih, kalau boleh aku nak settlekan benda designing ni sebelum march then pergi hantar kedai terus. habis cerita. lepas tu baru aku boleh concentrate and be more focus on my studies. so well, aku fail 2 subject for the past exam.

Bila masanya aku takkan fail ek? Tension la tengok result seburuk tu.

Tak lupa jugak, happy birthday to hakim. may god bless you ye.

No comments: