Saturday, March 13, 2010

The next day
I got my phone back after 2 days have been suffered.
and they gimme a big box of present.
mula-mula aku ingat dorang bagi pinggan mangkuk or frame,
tapi tekaan aku salah weh.
dorang still bagi seluar pendek belang2 tu
dengan signatures semua orang..
which is so sweet,
and aku terkejut sebab brado pun join.
haha thanks to everyone! i love you guysss! <3

so aku macam excited la sbb dapat phone balik,
tapi kegirangan aku tu tak lama.
time aku terlena tidur,
ada seorang fucker ni telah berjaya merampas
handphone aku dengan jayanya
sambil senyum hingga ke pipi
masa tu nak je aku hentak kerusi kat dia
terus mampos, senang hidup aku
KENAPA PERLU AMIK MASA AKU TIDUR?
u have no respect okay!
tapi takpe la, aku tak kisah. benda dah jadi.
lepas ni aku kena terima je kalau aku kena gantung asrama seminggu bersama teman sejatiku, Aisyah Zaaba.
Esah, kalau kita kena..aku dok uma kau seminggu beb.
Susah senang, kita bersama.
Hahahaha.

Khamis

Aku malas nak pikir pasal phone tu.
tapi ramai pulak tanya aku pasal benda tu kat kelas.
Aku dalam hati macam..
"Pergh express gila budak2 ni dapat cite"
aku malas nak jawab sangat. aku buat bodoh.
Kbs aku bajet caring
kalau caring, belikan phone baru untuk aku.
so disini aku nak bagitau aku takde sim card sekarang.
akan renew tak lama lagi.
ni semua sebab seorang FUCKER.
hahaha!!!

so petangnya aku ada game tarik tali,
aku nak sangat bagi rumah sukan aku,DELTA markah sikit.
delta paling bawah kot sekarang ni..
so aku join jela tarik tali ni.
dah lama tak main, tu rasa kekok sikit
tapi hentam je. tarik sedaya upaya
bila aku tengok budak laki main, aku cam
PERGH... lagi2 raily.
raily sampai terjatuh2 kat tanah.
tapi dia main gila hebat la weh.
kuat nak mampos.
and lastly team aku KALAH.
tapi dapat 3rd la

done.

1 comment:

xoxo , apple ;) said...

cian kau jiga .
touched gilaa bace blog kau .
happy birthday :D
sweet seluar birthday jiga .
mcm bendera malaysiaa , haha