Saturday, April 24, 2010

Unplanned!

I'm home now. Aku sebenarnya tak plan pun nak balik rumah sebab minggu ni memang bukan minggu balik. Esah kejut aku dari tidur petang tadi then ajak aku balik dengan dia sekali. Dia bajet demam panas. Masa tu aku pikir, "Eh boleh jugak,aku nak balik rumah sial! nak makan! lapar!!!" OMG It was so unplanned! :)

Hahahaha. Best!

I'm trying my best to do best in mid term exam yang tinggal berapa hari je lagi. Dem baby dem! Tiba-tiba aku rasa cuak gila pulak bila fikir exam ni. I need a tutor for Chemistry now. Seriously I really do! So Jainah bila nak ajar aku ni??

Nak basuh baju dulu ye!

No comments: